Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@00:53:14 GMT

کنسرت آهنگساز برنده جایزه اسکار در تهران

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۰۰۳۷

کنسرت آهنگساز برنده جایزه اسکار در تهران

فرهنگ > موسیقی - طبق مذاکرات مسئولان فرهنگی ایران و ایتالیا، نیکولا پیووانی آهنگساز ایتالیایی با ارکستر سمفونیک تهران کنسرت برگزار خواهد کرد. این هنرمند ایتالیایی برای فیلم «زندگی زیباست» اثر روبرتو بنینی برنده جایزه اسکار شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مائورو کونچاتوری سفیر ایتالیا در تهران، روز یکشنبه ۲۹ مهرماه با سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر ایتالیا در تهران در این دیدار با تاکید بر گسترش و توسعه روابط هنری دو کشور ایتالیا و جمهوری اسلامی ایران گفت: فرهنگ همیشه در مسیر خودش پیش می رود و ما هیچ نگرانی از ارتقا و پیشبرد روابط فرهنگی، هنری ایران و ایتالیا نداشته و نداریم و روابط فرهنگی ما همواره و مداوم در حال حرکت است. ایتالیا و ایران در زمینه هنری می توانند فعالیت های فرهنگی، هنری مشترکی داشته باشند. تمایل داریم دفتر فرهنگی ایتالیا را در تهران راه اندازی کنیم و این اتفاق می تواند در تقویت روابط فرهنگی، هنری ایتالیا و ایران موثر باشد؛ چون رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران هم در کشور ایتالیا فعالیت دارد. این امکان و زمینه وجود دارد که برنامه های متعدد فرهنگی، هنری با ایران داشته باشیم و مردم ایران و ایتالیا از برنامه های هنری یکدیگر استفاده کنند.

کونچاتوری افزود: پرویز تناولی مجسمه ساز ایرانی که با زبان مجسمه سازی ایتالیا آشنایی دارد، بیژن بصیری هنرمند ایرانی که در ایتالیا فعالیت کرده است، نوین افروز نوازنده پیانوی کلاسیک و اثر او درباره راه ابریشم که تلفیق موسیقی ایرانی و غربی براساس یک کار پژوهشی درباره آواهای موسیقی است می تواند نماد زیبایی از گفتمان فرهنگی، هنری ایران و ایتالیا باشد.

سفیر ایتالیا در تهران افزود: هنرمندان ایتالیایی که یک بار در ایران برنامه اجرا می کنند علاقه مند می شوند که دوباره در ایران اجرا و یا اجراهای مشترک با هنرمندان ایران داشته باشند مثلا نیکلا پیووانی آهنگساز ایتالیایی که چندماه پیش کنسرتی در تالار وحدت داشت علاقه دارد دوباره برای برگزاری کنسرت موسیقی کلاسیک به ایران بیاید و با ارکستر سمفونیک تهران کنسرت برگزار کند. آهنگسازی ایتالیایی در آهنگسازی خود از ردیف های موسیقی ایرانی استفاده می کند و این بیانگر ارتباط با فرهنگ و هنر ایران است.

کونچاتوری در ادامه گفت: تفاهم نامه ای بین بنیاد رودکی و ارکستر جوانان جهان در گذشته امضا شده که بر اساس آن اجراهای مشترک، دوره های آموزشی و مسترکلاس هایی برگزار شده است.

سفیر ایتالیا افزود: همچنین ایران دو سال قبل در سه سالانه طراحی میلان حضور داشت و ما علاقه داریم کشور ایران برای دوره آینده این سه سالانه حضور داشته باشد. ما همکاری نزدیکی با جشنواره های فجر داریم و گروهایی از ایتالیا در جشنواره های فجر برنامه اجرا می کند.

سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار گفت: معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه های تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی و مد و طراحی لباس آمادگی دارد با کشور ایتالیا همکاری خود را تقویت کند. جشنواره های هنری فجر نیز فرصتی برای این همکاری هستند که هنرمندان و گروه های ایتالیا در دوره های قبل جشنواره های فجر حضور داشته اند و این روند و حضور تداوم خواهد داشت.

او افزود: همکاری ایران و ایتالیا می تواند از رویدادها به فعالیت های آموزشی و پژوهشی نیز گسترش یابد. چنانکه سفیر ایتالیا گفت ردیف های موسیقی ایران دستمایه آهنگساز ایتالیا قرار گرفته است، بخشی از هنر ایران نیز کمتر در اروپا معرفی شده که این بخش های کمتر معرفی شده می تواند منبع الهامی برای هنرمندان ایتالیا باشد و به آشنایی هنرمندان ایتالیا با نگاه حکمت آمیز هنرمندان ایران کمک کند و ارتباط و تعامل هنری را تقویت کند. تفاهمنامه همکاری بین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و وزیر فرهنگ ایتالیا در سال ۱۳۹۴ امضا شد که بستر مناسبی برای همکاری است و می توان برای مصادیق آن فکر و برنامه ریزی کرد. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای ارتباط و فعالیت رایزنی و دفتر فرهنگی ایتالیا در ایران آماده همکاری است.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: با شهرداد روحانی رهبر ارکستر سمفونیک تهران و بنیاد رودکی برای برنامه ریزی اجرای نیکولا پیووانی آهنگساز ایتالیایی با ارکستر سمفونیک تهران مذاکره خواهیم کرد که برنامه مناسبی در همکاری مشترک است.

حسینی خبر داد: یکی از طرح های معاونت امور هنری ایجاد آتلیه مشترک کشورهایی است که با ایران پیشینه مشترک و رابطه قویم و قدیم فرهنگی دارند تا در این آتلیه ها، هنرمندان جوان دو کشور آثار هنری تولید کنند و فکر نو با فرهنگ کهن پیوند برقرار کند. به مناسبت نودمین سال روابط دیپلماتیک ایران و ژاپن این آتلیه قرار است ابتدا بین ایران و ژاپن راه اندازی و انجام شود و امیدواریم به زودی این طرح را درباره ایران و ایتالیا نیز اجرا کنیم.

حسینی در پایان گفت: سال گذشته نمایشگاه عکس «مردم و سرزمین پشمینه پوش» از عکاس ایتالیایی در خانه هنرمندان ایران برگزار شد که براساس یک توافق قرار شد نمایشگاهی نیز از عکاسان ایران در ایتالیا برگزار شود که مقدمات آن فراهم شده است و امیدواریم با همکاری کشور ایتالیا این نمایشگاه در آینده نزدیک برگزار شود.

58243

کلید واژه‌ها : نوازنده و آهنگساز - کنسرت - موسیقی کلاسیک - جوایز اسکار -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نوازنده و آهنگساز کنسرت موسیقی کلاسیک جوایز اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین

غلامرضا منتظری نمایشگاه کتاب تهران را پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران دانست و عنوان کرد: شعار سی‌وپنجمین دوره این رویداد در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دربر دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «بخوانیم و بسازیم»، اشاره کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد، هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است، نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیاز‌های معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش، مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشور‌ها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کار‌های مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آن‌ها مفید بود؛ انتظارات خود را با آن‌ها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • بن استیلر به شبکه تهران می‌آید
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین